Categorieën
Terug naar overzicht

Automatisch afleveren van orders aan Deventrade van kracht

Vanaf heden ontvangt Deventrade de orders van aangesloten retailers, die de orderhandlingservice van Stockbase ingericht hebben, direct in het ERP-systeem. Met deze ontwikkeling wordt een volautomatische orderstroom met Stockbase van kracht. Deventrade is leverancier van onder andere sportmerken als Derbystar, Hummel en Stanno.

Wanneer er een order wordt geplaatst op het e-commercekanaal van een retailer biedt Stockbase leveranciers de mogelijkheid om een order direct in het ERP-systeem af te leveren. De leverancier beschikt op deze manier eerder over de order waardoor het orderproces efficiënter verloopt. Naast B-2-B leveringen kan de bestelling ook bij de consument thuis af worden geleverd.

Geïnteresseerd geraakt in de orderhandlingservice en de mogelijkheden voor jou als leverancier of retailer? Neem dan gerust contact met ons op of bezoek onze websitewww.stockbase-connect.com.

Meer informatie over Deventrade is beschikbaar via hun website: www.deventrade.com.
Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.