Categorieën
Terug naar overzicht

GYMP kinderkleding gekoppeld aan Stockbase retailers

Het populaire kinderkledingmerk GYMP gaat de samenwerking met haar retailers op een hoger serviceniveau brengen via Stockbase. Retailers met en zonder webshop worden geholpen met het verhogen van zichtbaarheid van GYMP producten naar consumenten. Op de webshop wordt een dieper en breder assortiment aangeboden waardoor verkoopkansen aanzienlijk worden vergroot. Via de instore webshop worden retailers geholpen met het verhogen van de zichtbaarheid van GYMP producten direct op de winkelvloer. GYMP is hiermee ook de digitale trendsetter in het baby- en kindermodesegment!

Wie is GYMP?
De creatie en productie van het label GYMP zijn in handen van het Belgisch modebedrijf Anckaert Confectie NV, een familiebedrijf gerund door drie broers en één zus: Geert, Jo, Marianne en Pol Anckaert (GYMP!). De roots gaan terug tot de jaren‘60 van de vorige eeuw. Het eenmans-borduurbedrijfje van hun grootmoeder werd door hun ouders uitgebouwd tot een volwaardig confectiebedrijf, gespecialiseerd in wieg- en bed garnituren. Later werd dat babykleding en nog later kwam daar kinderkledij bij. Onder impuls van de derde generatie werd in de jaren '80 gekozen voor een eigen hoogwaardige collectie onder de merknaam "Anne k". Voortaan werd ook gefocust op de boetieks en gespecialiseerde detailhandel. Het merk "Anne k." vervelde in 2000 tot "GYMP". Sindsdien groeide Anckaert Confectie uit tot de bloeiende KMO van vandaag met een 25-tal medewerkers in Waregem die werk geeft aan meerdere ateliers in Tunesië en ondertussen over heel Europa meer dan 400 retailers als klant heeft. Meer informatie over GYMP vindt u via deze link www.gymp.be
Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.