Categorie├źn
Terug naar overzicht

Jeroen Beekman start met Stockbase

Onlangs is de overeenkomst tussen Jeroen Beekman en Stockbase gesloten om voorraden van damesmodemerken te koppelen aan de webshop www.jeroenbeekman.nl. Door voorraadbeschikbaarheid van artikelen via Stockbase te koppelen worden nee-verkopen sterk gereduceerd. De conversie van de webshop wordt verhoogd en de verkoopkansen worden vergroot door een breder en dieper aanbod te presenteren. Webshops verbeteren het resultaat door de samenwerking met Stockbase aan te gaan. Inmiddels zijn er ruim 250 merken die Stockbase inzetten als technologiepartner om de vrije voorraden te delen met retailers!

Over Jeroen Beekman
Een mode duo! Dat zijn Jeroen en Iris Beekman. Beide van huis uit opgegroeid in de kledingbranche waar ze beide in binnen en buitenland veel ervaring op hebben gedaan. In 1999 kwam Jeroen in het familiebedrijf te werken. Iris volgde snel daarna als inkoopster. Nadat de vonk was overgeslagen gingen ze definitief als mode duo door het leven. Jeroen voor de organisatie, marketing en webshop en Iris voor inkoop een visual merchandising. Ze vullen elkaar perfect aan wat het succes in het bedrijf flink heeft geholpen.
Ambitie hebben ze genoeg. Gestart met 2 winkels in 2002 en nu al met 5 winkels en een van de beste webshops van Nederland in dit segment. Iets om trots op te zijn. Klantvriendelijkheid staat hierbij altijd voorop en is de basis van dit succes. Samen met de geweldige teams welke ook dezelfde passie en klantvriendelijkheid uitstralen, zorgen ze voor een unieke winkel beleving zowel in de winkels alsook online. Meer informatie over Jeroen Beekman vindt u terug via deze link www.jeroenbeekman.nl
Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.