Categorieën
Terug naar overzicht

caroline biss start online samenwerking met retailers via Stockbase

Het vooraanstaande damesmodelabel caroline biss wil de relatie met haar retailers verder intensiveren door haar voorraden te delen via Stockbase. Doordat de beschikbare voorraad beschikbaar wordt gesteld voor retailers (via een instore webshop op de winkelvloer of via een bestaande webshop van een retailer) wordt de zichtbaarheid van de producten verhoogd naar de consumenten. Hierdoor helpt caroline biss haar retailers in het verkoopproces door een dieper en breder aanbod te presenteren aan consumenten. Hierdoor worden de verkoopkansen aanzienlijk verhoogd! Caroline biss streeft continue naar het verhogen van service richting haar afnemers. Stockbase is daar een uitstekend voorbeeld van!

caroline biss biedt de hedendaagse en zelfbewuste vrouw elegante en klassevolle damesmode met glamour allures. Perfect zittende prêt-à-porter collecties die gracieuze eenvoud, subtiele kleuren en nieuwe materialen vlot combineren tot een eigentijds en tegelijk tijdloos geheel. Comfortabele creaties voor elke week- of werkdag, sportieve outfits met een tikkeltje meer, geklede mode voor een avondje uit en sprankelende feestkledij. Meer informatie over caroline biss vindt u terug via deze link www.carolinebiss.com
Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.