Categorieën
Terug naar overzicht

Stockbase nu ook leading in de ruitersportbranche!

Ruitersport leverancier Harry’s Horse heeft een overeenkomst met Stockbase afgesloten om de online samenwerking met de retailer Epplejeck te intensiveren. Door deze samenwerking worden de magazijnvoorraden van leverancier Harry’s Horse gekoppeld aan de webshop van Epplejeck. Tevens wordt de orderstroom van retailer naar leverancier volledig geautomatiseerd. Door slimmer samen te werken tussen leverancier en retailer worden nee-verkopen sterk gereduceerd waardoor het rendement van retailer en merk sterk wordt verbeterd! Nooit meer nee-verkopen wordt ook in de ruitersportbranche gerealiseerd met Stockbase!

Harry's Horse® is in staat trends te vertalen naar vooruitstrevende concepten en uiteindelijk een zeer bruikbaar eindproduct. Ons streven is u altijd toegang te geven tot de meest recente ontwikkelingen op het gebied van materiaal, pasvorm en functie.
Onze producten zijn constant aan veranderingen onderhevig om te voldoen aan de steeds strenger wordende eisen ten aanzien van de veiligheid, en de hoge verwachtingen van de consument. De markt is in beweging en Harry's Horse® dus ook. Meer informatie vindt u via www.harryshorse.com
Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.