Categorie├źn
Terug naar overzicht

Aymara kiest voor Stockbase

Met de keuze van Aymare voor Stockbase breidt het aanbod van aangesloten Belgische leveranciers uit. Aymara is een leverancier van hoogwaardige knitwear die op een authentieke en duurzame manier in Peru geproduceerd worden.

Met de keuze van Aymare voor Stockbase breidt het aanbod van aangesloten Belgische leveranciers uit. Aymara is een leverancier van hoogwaardige knitwear die op een authentieke en duurzame manier in Peru geproduceerd worden.Door de aansluiting bij Stockbase kan Aymara gebruik maken van het groeipotentieel in de afzetmarkt. Stockbase maakt het mogelijk voor een leverancier om de (vrije) voorraad beschikbaar te maken voor e-commercekanalen van een retailer. De plaatsing op de verkoopkanalen van de retailer zal resulteren in meer zichtbaarheid voor het merk en leiden tot een hogere conversie. Wanneer meer producten verkocht worden neemt ook de omloopsnelheid van de voorraad toe.Voor meer informatie over Aymara kunt u de website bezoeken: www.aymara.be
Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.