Categorieën
Terug naar overzicht

Couture Alberte sluit zich aan bij Stockbase

Vanaf het derde kwartaal van dit jaar zal Couture Alberte operationeel gebruik maken van Stockbase. Deze Belgische retailer kiest voor Stockbase om het aantal lost sales in de fysieke winkel terug te brengen tot het minimum.

Vanaf het derde kwartaal van dit jaar zal Couture Alberte operationeel gebruik maken van Stockbase.
Deze Belgische retailer kiest voor Stockbase om het aantal lost sales in de fysieke winkel terug te brengen tot het minimum.

Door gebruik te maken van een door Stockbase gefacilieerde instore webshop kan Couture Alberte de beschikbaar gestelde voorraad gebruiken van de aan Stockbase verbonden leveranciers. Met een webshop op de winkelvloer verbreedt en verdiept de retailer het assortiment aanzienlijk en heeft hij een extra verkoopmiddel voor het winkelpersoneel waardoor verkoopkansen toenemen. De consumentenorder die geplaatst wordt bij een verkoop via de instore webshop kan in de winkel of desgewenst direct bij de consument afgeleverd worden middels dropshipment.

Wil je meer te weten komen over Couture Alberte? Bezoek dan de site via www.alberte.be
Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.