Categorieën
Terug naar overzicht

Stockbase sticker; kleine moeite voor de leverancier groot plezier voor de retailer!

Vanuit de aangesloten retailers is de vraag ontstaan om Stockbase bestellingen te voorzien van een Stockbase sticker. Nu gebeurt het vaak dat reguliere bestellingen samen met Stockbase orders door de leveranciers worden verzonden naar de retailer. Doordat de leverancier een sticker op het artikel plakt met het Stockbase logo weet de magazijnmedewerker van de retailer direct de Stockbase internetbestellingen eruit te filteren waardoor de logistiek efficiënter verloopt.

Vanuit de aangesloten retailers is de vraag ontstaan om Stockbase bestellingen te voorzien van een Stockbase sticker. Nu gebeurt het vaak dat reguliere bestellingen samen met Stockbase orders door de leveranciers worden verzonden naar de retailer. Doordat de leverancier een sticker op het artikel plakt met het Stockbase logo weet de magazijnmedewerker van de retailer direct de Stockbase internetbestellingen eruit te filteren waardoor de logistiek efficiënter verloopt.Bent u Stockbase leverancier en wilt u de aangesloten retailers helpen met het optimaliseren van het logistieke proces? Mail dan naar support@stockbase-connect.com en ontvang de Stockbase stickers!
Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.