Categorieën
Terug naar overzicht

Stockbase bereikt mijlpaal: Voorraadbeschikbaarheid van meer dan 10 miljoen stuks!

Door de recente groei van het Stockbase platform is er een unieke mijlpaal bereikt. Vanuit de aangesloten leveranciers wordt namelijk de vooraadbeschikbaarheid van meer dan 10 miljoen stuks aangeboden aan de e-commerce kanalen van aangesloten...

Door de recente groei van het Stockbase platform is er een unieke mijlpaal bereikt. Vanuit de aangesloten leveranciers wordt namelijk de vooraadbeschikbaarheid van meer dan 10 miljoen stuks aangeboden aan de e-commerce kanalen van aangesloten retailers.


Stockbase maakt het mogelijk om de vrije voorraad per leverancier (merk) beschikbaar te stellen aan retailers door hun e-commerce kanalen te connecten.

Door gebruik te maken van Stockbase wordt bij leveranciers een groter bereik en een verhoging van de omloopsnelheid bewerkstelligd. Bij de retailer leidt het gebruik van Stockbase tot assortimentsverbreding en -verdieping tot minimale nee-verkopen en verhoging van de omzet, zowel online als instore. Een unieke win-win situatie!

Meer informatie over Stockbase vindt u via deze link www.stockbase-connect.com
Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.