Categorieën
Terug naar overzicht

A Fish Named Fred biedt collectieverdieping- en verbreding aan via Stockbase!

De voorbereidingen zijn in volle gang om binnenkort de collectie te koppelen aan retailers met een e-commerce kanaal. Hierdoor worden retailers beter gefaciliteerd in het behalen van meer rendement met A Fish Named Fred. Door de magazijnvoorraden te koppelen aan collecties van retailers worden meer verkoopkansen benut. Het merk heeft meer zichtbaarheid bij consumenten en de retailer wordt geholpen met meer aanbod. Nee-verkopen behoren tot het verleden!

De voorbereidingen zijn in volle gang om binnenkort de collectie te koppelen aan retailers met een e-commerce kanaal. Hierdoor worden retailers beter gefaciliteerd in het behalen van meer rendement met A Fish Named Fred. Door de magazijnvoorraden te koppelen aan collecties van retailers worden meer verkoopkansen benut. Het merk heeft meer zichtbaarheid bij consumenten en de retailer wordt geholpen met meer aanbod. Nee-verkopen behoren tot het verleden!A Fish Named Fred werd geboren in de hete zomer van 2011. De toen 10 jaar oude dochter van Rob, Isabel Schalker, kwam met het idee om de merknaam Freddy Fish te geven. Omdat Freddy Fish een computerspel is werd de naam omgevormd naar A Fish Named Fred.Het is een fris en helder lifestyle concept voor mannen en vrouwen met originele en kleurrijke elementen die opvalt door het gebruik van luxe materialen en verfijnde details. Het Amsterdamse merk wordt momenteel verkocht in Nederland, Duitsland, Groot-Brittannië, Ierland, Qatar, Abu Dhabi, Singapore, Japan, Nieuw-Zeeland, Rusland, Griekenland, België, Finland en Oostenrijk.

De collectie van A Fish Named Fred heeft 6 verschillende kleurgroepen. Elk item, elk ontwerp en elk detail is ontworpen door ons eigen team. Kenmerkend voor dit kledingmerk zijn de creatieve prints en patronen die verwerkt zijn in de kleding. Dit onderscheidt de Fish Named Fred kleding van de hedendaagse "mainstream" kleding.Meer informatie over A Fish Named Fred kunt u vinden via www.afishnamedfred.com of mail naar susanne@transit-textiles.com
Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.