Categorie├źn
Terug naar overzicht

Shabbies Amsterdam innoveert met Stockbase

Vanaf juli 2017 wordt deze nieuwe samenwerkingsvorm aangeboden aan retailers met een e-commerce kanaal. Shabbies Amsterdam zet hiermee een stap vooruit in de samenwerking met retailers.

Vanaf juli 2017 wordt deze nieuwe samenwerkingsvorm aangeboden aan retailers met een e-commerce kanaal. Shabbies Amsterdam zet hiermee een stap vooruit in de samenwerking met retailers.De Shabbies zijn gebaseerd op een ontwerp van Fred uit 1980. De lijn bestaat uit een vrouwencollectie en daarnaast een collectie tassen, riemen en accessoires die een geheel vormen met de schoenen. Shabbies weerspiegelen een stoer en nonchalant karakter wat zichtbaar wordt door het gebruik van nonchalante en pure leersoorten. Door de extra aandacht voor voeringen en leersoorten zijn Shabbies zeer gewilde schoenen die zich voegen naar de voet. De klassieke Shabbies-favorieten worden ieder seizoen gemoderniseerd naar de trends van het seizoen.Ga naar de website voor meer informatie via www.shabbiesamsterdam.com
Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.