Categorieën
Terug naar overzicht

Fred de la Bretoniere kiest voor Stockbase

Vanaf zomer 2017 zal Fred de la Bretoniere de collecties via Stockbase beschikbaar stellen aan retailers met een e-commerce kanaal. De voorbereidingen om live te gaan met Stockbase worden momenteel getroffen. Door deze samenwerking worden de collecties dieper en breder aangeboden aan retailers en worden meer verkoopkansen benut. Nadat er een order is geplaatst wordt deze direct aangeboden in het ERP systeem van Fred de la Bretoniere. Door deze orderstroom te automatiseren wordt veel kostbare tijd bespaart voor de retailer.

Vanaf zomer 2017 zal Fred de la Bretoniere de collecties via Stockbase beschikbaar stellen aan retailers met een e-commerce kanaal. De voorbereidingen om live te gaan met Stockbase worden momenteel getroffen. Door deze samenwerking worden de collecties dieper en breder aangeboden aan retailers en worden meer verkoopkansen benut. Nadat er een order is geplaatst wordt deze direct aangeboden in het ERP systeem van Fred de la Bretoniere. Door deze orderstroom te automatiseren wordt veel kostbare tijd bespaart voor de retailer.Fred de la Bretoniere

Fred de la Bretonière: “Mijn schoenen en tassen zijn ontworpen om je beter te voelen. Bij elke stap die je zet, worden mijn producten een deel van jezelf. Mijn ontwerpen onderstrepen jouw persoonlijkheid net als een spijkerbroek die naarmate hij meer is gedragen, steeds dierbaarder wordt.”

De handtekening van Fred de la Bretonière weerspiegelt een tijdloze nonchalance. Vrouwelijk stoer en toch elegant. Zijn ogenschijnlijk eenvoudige ontwerpen verbinden kwaliteit aan duurzaamheid. De klassieke basis van de ontwerpen worden subtiel aangevuld met modieuze trends.

Veel producten van Fred de la Bretoniere worden gemaakt van plantaardig gelooid leer dat door deze behandeling stevig en robuust is, maar tegelijkertijd soepel genoeg blijft om zich aan te passen. Door deze behandeling gaat het leer er naarmate het ouder wordt mooier uit zien. Elke tas en elk paar schoenen van Fred de la Bretoniere heeft een ziel waaraan de gebruiker dagelijks zijn of haar eigen ziel toevoegt. Vandaar: for every sole a soul.Meer informatie kunt u vinden op www.freddelabretoniere.com
Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.