Categorieën
Terug naar overzicht

Tecnica zoekt samenwerking met Stockbase

Tecnica staat wereldwijd bekend als ontwerper en fabrikant van innovatieve en hoogwaardige ski- en outdoor schoenen. De filosofie van Tecnica is dan ook ‘designed to perform’. Tecnica staat voor innovatie, technologie, kwaliteit en pasvorm, toegepast in hoogwaardige sportproducten. Al tientallen jaren weet Tecnica skiliefhebbers te verrassen met nieuwe verrassende designs, verbeteringen en innovaties. Binnen al haar lijnen skischoenen heeft Tecnica voor zowel dames als heren een complete serie.

Tecnica staat wereldwijd bekend als ontwerper en fabrikant van innovatieve en hoogwaardige ski- en outdoor schoenen. De filosofie van Tecnica is dan ook ‘designed to perform’. Tecnica staat voor innovatie, technologie, kwaliteit en pasvorm, toegepast in hoogwaardige sportproducten. Al tientallen jaren weet Tecnica skiliefhebbers te verrassen met nieuwe verrassende designs, verbeteringen en innovaties. Binnen al haar lijnen skischoenen heeft Tecnica voor zowel dames als heren een complete serie.De voorraadbeschikbaarheid van de Tecnica items worden via Stockbase inzichtelijk gemaakt op e-commerce kanalen van retailers. Nadat er een item is verkocht wordt deze bestelling direct kenbaar gemaakt bij de leverancier. Door te verdiepen en verbreden op e-commerce kanalen nemen de verkoopkansen van de retailer en het merk aanzienlijk toe. Stockbase bewijst dat er een beter rendement wordt gemaakt door te kiezen voor deze slimme vorm van samenwerking!Voor meer informatie over Tecnica kijk op www.tck-sports.nl
Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.