Categorie├źn
Terug naar overzicht

Kronstadt nu beschikbaar via Stockbase

De voorbereidingen zijn in volle gang om het herenmodemerk Kronstadt aan te sluiten bij Stockbase. Kronstadt wordt geleverd door Street Style uit Rotterdam.

De voorbereidingen zijn in volle gang om het herenmodemerk Kronstadt aan te sluiten bij Stockbase. Kronstadt wordt geleverd door Street Style uit Rotterdam.Het Deense Kronstadt is een typisch merk uit Noord-Europa, dat de Scandinavische stijl op een perfecte manier vertaalt naar sterke basics. Al sinds 1999 staat Kronstadt kleding voor kwaliteitsitems tegen een eerlijke prijs. De overhemden, sweaters en t-shirts van Kronstadt zijn zo gemaakt dat de drager zich comfortabel, doch stylish, voelt. Een perfecte combinatie. Het Dean overhemd, verkrijgbaar in verschillende kleuren, is het ultieme voorbeeld hiervan.Voor meer informatie over Kronstadt en Stockbase bel naar Streetstyle via 010-4783802 en vraag naar Martin Hooke. Mailen kan ook naar office@streetstyle.nl
Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.