Categorieën
Terug naar overzicht

Giorgio 1958 zoekt samenwerking met Stockbase retailers

Leverancier Adanti uit IJsselstein gaat met het merk ‘Giorgio 1958’ de digitale samenwerking aan met Stockbase retailers. Naast het delen van voorraden en productafbeeldingen gaat de ontzorging voor retailers nog verder. Nadat een Giorgio schoen via een webshop is verkocht aan een consument faciliteert Stockbase ook de orderstroom richting Adanti. Het plaatsen van een retailinkooporder vindt volledig geautomatiseerd plaats. Door deze ‘service’ aan te bieden intensiveert Adanti de samenwerking met haar retailers en bouwt ze verder aan haar concurrentiepositie in de markt.

Leverancier Adanti uit IJsselstein gaat met het merk ‘Giorgio 1958’ de digitale samenwerking aan met Stockbase retailers. Naast het delen van voorraden en productafbeeldingen gaat de ontzorging voor retailers nog verder. Nadat een Giorgio schoen via een webshop is verkocht aan een consument faciliteert Stockbase ook de orderstroom richting Adanti. Het plaatsen van een retailinkooporder vindt volledig geautomatiseerd plaats. Door deze ‘service’ aan te bieden intensiveert Adanti de samenwerking met haar retailers en bouwt ze verder aan haar concurrentiepositie in de markt.Het Italiaanse topmerk Giorgio 1958 staat voor meer dan een halve eeuw pure passie voor handgemaakte herenschoenen. En dat ziet u terug in ieder detail. Van de trendy belijning tot de allermooiste leersoorten en de perfecte afwerking. Met name in het fraaie stikwerk is de hand van de meester goed te herkennen. Maar ook de vaak bijzondere zolen geven Giorgio 1958 een volstrekt eigen signatuur. De collectie is uitstekend afgestemd op de Nederlandse man, die kiest voor een combinatie van gemak, comfort en een niet al te uitbundige stijl. Door de soepelheid van het leer, de unieke pasvorm en het tijdloze design is een Giorgio 1958 schoen langer door te dragen dan het seizoen. Meer informatie over het merk Giorgio 1958 kunt u vinden via www.giorgio1958.com
Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.