Categorieën
Terug naar overzicht

Donelli en Blackstone boeken resultaat met Stockbase

Donelli is een retailorganisatie met een viertal winkels gevestigd in Bilthoven en Vleute

Donelli is een retailorganisatie met een viertal winkels gevestigd in Bilthoven en Vleuten.

Naast deze fysieke winkels bestaat er sinds 2,5 jaar ook een webshop. Onlangs hebben zij de prestigieuze ‘Webshop Awards 2015’ in de wacht gesleept. Hiermee toont Donelli aan met zijn website www.donelli.nl succesvol te opereren in de online omgeving.

Een half jaar geleden is eigenaar Nick van de Kerkhof gestart met Stockbase in combinatie met www.donelli.nl

'Omdat de consument nou eenmaal veel keuze wil hebben uit producten presenteert de webshop van Donelli gedeelde voorraad met de leverancier. Door de koppeling met Stockbase is het mogelijk producten aan te bieden die niet fysiek in de winkel aanwezig zijn. Met deze extra voorraad en bredere collectie worden er meer sales online en offline gegenereerd. Hierdoor benutten we meer verkoopkansen en kunnen we de klant veel beter bedienen!’, aldus Nick van de Kerkhof.

Één van de merken die zich heeft aangesloten bij Stockbase is Blackstone Schoenen. In de afgelopen 3 maanden heeft Donelli het resultaat van dit merk weten te verbeteren met 12% (inclusief retouren). Door slimmer samen te werken tussen retailers en merken wordt aantoonbaar meer resultaat geboekt!
Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.