Categorieën
Terug naar overzicht

Kinderschoenenmerk Shoesme integreert Stockbase in haar E-commerce strategie

Het succesvolle kinderschoenenmerk Shoesme gaat Stockbase aanbieden voor retailers met een eigen E-commerce omgeving. De actuele voorraden van Shoesme kunnen hierdoor worden getoond op de webshop van de retailer. Productafbeeldingen worden via Stockbase gekoppeld aan webshops en de verkochte schoenen worden direct afgeleverd in het ERP systeem van Shoesme. Door Stockbase aan te bieden wordt de digitale samenwerking verder geïntensiveerd. Verkoopkansen worden geoptimaliseerd waardoor rendementsverbetering plaatsvindt voor retailer en het merk.

Shoesme investeert al 20 jaar in collecties en naamsbekendheid. Concepten en collecties worden continu doorontwikkeld en ook in de samenwerking met retailers is Shoesme altijd op zoek naar innovatieve mogelijkheden om samen te groeien. Zo opende het merk dit jaar al twee 100% Shoesme Brandstores en vijf shop-in-shops in samenwerking met retailers. Shoesme beschikt als enige kinderschoenenmerk over een B2C-website met verkooppuntenzoeker en heeft al jaren een B2B-webshop met uitgebreid voorraadprogramma. Dankzij deze constante ontwikkelingen is Shoesme uitgegroeid tot een key speler in de business en weet de consument het merk zowel offline als online heel goed te vinden. Met het aanbieden van Stockbase zet Shoesme een volgende stap om nog beter aan de toenemende vraag naar haar producten te kunnen voldoen.

Ontdek de wereld van Shoesme baby- en kinderschoenen op www.shoesme.nl.
Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.