Categorieën
Terug naar overzicht

Stockbase deelt voorraden van Freebird

Damesmodelabel Freebird gaat via Stockbase de beschikbare voorraad delen met aangesloten Stockbase retailers. Via één centrale Stockbase connectie kunnen de actuele voorraden gekoppeld worden aan e-commerce kanalen van retailers. Waar voorheen meerdere individuele koppelingen naar retailers werden onderhouden zijn deze vervangen door één Stockbase connectie. Hierdoor worden aanzienlijke besparingen doorgevoerd op de ‘controle en bewaking’ van allerlei losse interfaces.

" Just float through life, like a Freebird. One dress at a time" 

Voor die eerste zomerse dag is er de luchtige jurk met het vrolijke printje dat al maanden in je kast hangt. Voor de bruiloft van je beste vriendin is er de zwierige cocktailjurk en voor het belangrijke sollicitatiegesprek is er die zakelijke jurk met stijlvolle snit. Bij elke belangrijke gebeurtenis en elk bijzonder moment past een unieke jurk. Freebird is er voor jou, tijdens elk iconisch moment en voor elke mood met dé perfecte jurk. Meer informatie over Freebird vindt u via www.blosh.com/freebird/
Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.