Categorieën
Terug naar overzicht

Simple start met Stockbase

Het damesmodelabel ‘Simple’ gaat haar samenwerking met e-commerce retailers intensiveren door de beschikbare vrije voorraad te koppelen aan webshops. Hierdoor wordt de actuele magazijnvoorraad direct aangeboden bij consumenten. Naast voorraden worden ook afbeeldingen automatisch gekoppeld aan webshops van retailers waardoor veel tijdrovend werk wordt bespaard. De orders worden via Stockbase direct afgeleverd bij Simple waardoor de consument snel over het aangekochte artikel kan beschikken!

Simple
Simple maar betekenisvol, dat is de beste manier om de kleding van het merk Simple te beschrijven. De bedenkers van Simple willen niet dat je met de mode meeloopt of trends zet, ze willen dat jij jezelf bent en dat dit doorstraalt door je kleding. Simple zegt dat zij het nieuwe zwart zijn, de basic kleur waar zoveel mensen van houden en die bij veel mensen favoriet is. De kleding van Simple is tijdloos en is gemakkelijk te combineren met de kledingstukken die jij al in je kast hebt hangen. Clean, classy en comfortabel. Meer informatie vindt u terug via www.blosh.com/simple
Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.