Categorieën
Terug naar overzicht

Bianco Jeans via Stockbase beschikbaar

Bianco (onderdeel van de Blosh organisatie) gaat haar service naar retailers optimaliseren door een samenwerking met Stockbase aan te gaan. De vrije magazijnvoorraden kunnen hierdoor direct worden gekoppeld aan webshops van retailers. Door de magazijnvoorraden direct inzichtelijk te maken bij consumenten stijgen de verkoopkansen voor retailer en het merk. ‘Nee-verkopen’ worden door Stockbase sterk gereduceerd!

Bianco
Het Bianco Jeans Label werd in 2001 in Israël geboren. De inspiratie was om een pasvorm te creëren die zowel flatterend als comfortabel was om de hele dag te dragen. Het Bianco-team werd samengesteld met individuen met een jarenlange ervaring en diepgaande kennis van denimkleding en broekontwerpen. Bianco Jeans is een mode-leider en staat bekend om zijn modieuze denim collecties. Het belangrijkste punt van succes is gebaseerd op het gebruik van hoogwaardige stoffen samen met een exclusief ontwerp en een opmerkelijke pasvorm. Degenen die ze dragen, voelen zich de hele dag geweldig. Meer informatie over Bianco vindt u terug via www.blosh.com/bianco
Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.