Categorieën
Terug naar overzicht

Stockbase verwelkomt Munnichs Shoes

Binnenkort zal Munnichs Shoes een connectie maken met Stockbase. Deze connectie met Stockbase zorgt ervoor dat op de webshop een dieper en breder assortiment wordt getoond van bij Stockbase aangesloten merken. Stockbase helpt mee aan conversieverbetering waardoor retailer alsmede merk een beter rendement behalen.

Munnichs Shoes
Het uitgebreide assortiment van internationale merken biedt voor elke wens een schoen. Sportief, comfortabel of modieus: het is er allemaal. Voor je het weet ben je uren aan het dwalen tussen al dat moois. Gelukkig hebben we ook daar iets op gevonden. In onze online schoenen zaak kun je gemakkelijk filteren op dames- of herenschoen, kleur, prijs, model, maat of merk. Zo vind je snel een paar schoenen dat aan al je wensen voldoet. Mocht het nou toch niet lukken of heb je een andere vraag of opmerking? We nodigen je van harte uit om eens langs te komen in één van onze filialen. Meer informatie vindt u terug via www.munnichs.nl
Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.