Categorieën
Terug naar overzicht

Deens ruitersportmerk Montar innoveert met Stockbase

Het populaire ruitersportmerk zoekt via Stockbase de samenwerking met internationale retailers met een eigen e-commerce kanaal. Epplejeck, marktleider in online aanbod ruitersportartikelen, zal worden gekoppeld aan de actuele voorraden van het merk. Door intensievere samenwerking te zoeken met retailers worden verkoopkansen voor zowel het merk als de retailer aanzienlijk verhoogd!

Montar
Mode, functionaliteit, prijs, innovatie, aanpassingsvermogen, openheid en fijne klantenservice. Dit zijn grote woorden, maar we bedoelen ze allemaal. Bij Montar zijn we trots op het creëren van een symbiose van functionaliteit, slim ontwerp en prijs. Dat betekent het leveren van apparatuur en kleding aan kwaliteitsbewuste ruiters die niet gewend zijn om compromissen te sluiten. Bij Montar denken we hetzelfde: we doen geen concessies.

Montar werkt met een aantal zorgvuldig geselecteerde leveranciers die onze goederen produceren volgens onze strikte kwaliteitsnormen. Dit komt niet tot uiting in de prijs, omdat we bij Montar vinden dat hoge kwaliteit niet noodzakelijk een hoge prijs betekent. Dus je kunt verwachten dat je een beetje meer voor je geld krijgt als je voor Montar kiest. Onze producten worden verkocht in speciaalzaken in heel Europa. Meer informatie vindt u terug via www.montar.dk  
Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.