Categorieën
Terug naar overzicht

Soon available; BEARPAW!

Het casual schoenenmerk BEARPAW heeft gekozen voor Stockbase om haar vrije voorraden te koppelen aan retailers met een webshop. Ook retailers zonder webshop kunnen via de instore webshop de collectie van BEARPAW direct op de winkelvloer tonen en verkopen aan consumenten!

Tom Romeo richtte het merk BEARPAW in 2001 op met de bedoeling casual schoenen te herdefiniëren door schapenvacht, eigen technische weefsel van de natuur, te gebruiken om comfortabele en stijlvolle schoenen te creëren. Schapenvacht reguleert op natuurlijke wijze de lichaamstemperatuur, zodat voeten koeler en droger blijven in de hitte en warmer in de kou. In een van de meest competitieve schoenen marktsegmenten heeft BEARPAW een niche-omgeving uitgespaard door klanten comfort en gevoeligheid te bieden om zichzelf te onderscheiden. Van slippers en laarzen in de winter tot sandalen en flats in de lente, alleen de beste materialen worden gebruikt om BEARPAW-schoenen te maken. Gebouwd om kwaliteit en stijl te leveren, legt elk paar BEARPAW-schoenen de nadruk op comfort en pasvorm, volgens de hoogste normen van vakmanschap. Meer informatie via www.bearpaw.com
Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.