Categorie├źn
Terug naar overzicht

Peak Distribution start met Stockbase voor de surf- en boardsport webshops

De merken Awesome Maps, Creatures, Gath, Surfears, Northcore, RSPro, Slide en Vision worden via Stockbase aangeboden voor retailers met een eigen webshop. Hierdoor wordt de actuele voorraad van deze merken getoond via webshops van retailers.

Peak Distribution is een distributiebedrijf en agentschap voor de Benelux, gevestigd in Den Haag.
Peak Distribution, opgericht in 2007, distribueert een compleet assortiment high-quality surf en boardsport gerelateerde merken en producten. De producten worden verkocht in de gehele Benelux in surf, windsurf, kite en boardsport winkels.
Door middel van een flexibele aanpak, persoonlijke service en snelle order verwerking streven wij naar een lange termijn samenwerking met al onze klanten.

Benelux distributie:
Peak Distribution distribueert in de Benelux Northcore, Matunas, Creatures of Leisure, Sticky Bumps , Dingall & Suncure reparatie producten, Keypod, Sexwax en diverse andere producten en merken. Alle producten zijn het hele jaar door op voorraad.
Meer informatie kunt u vinden via www.peakdistribution.nl

Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.