Categorieën
Terug naar overzicht

Hart Beach Surfshop innoveert met Stockbase

De succesvolle retailer Hart Beach uit Scheveningen maakt gebruik van Stockbase om via één centrale interface de voorraden van meerdere merken te koppelen aan haar webshop. Door meer producten aan te bieden worden ‘nee-verkopen’ aanzienlijk geminimaliseerd. Hierdoor is Hart Beach in staat om haar klanten beter te bedienen en de conversie te verhogen!

Al meer dan 40 jaar zijn is het familiebedrijf Hart Beach Surfshop gevestigd in surf city Scheveningen. Ons specialisme is golfsurfen, surfspullen en de gehele lifestyle die dit met zich meebrengt. Met onze webshop, surfwinkel, surfschool en evenementenbureau wil Hart Beach jong en oud, beginner en gevorderde mee slepen in de wereld van de Surf.

In november 2015 is Hart Beach Surfshop verbouwd. De winkel is volledig gerestyled en heeft nu een geheel vernieuwde dames-afdeling. Kom gezellig langs om een indruk te krijgen! Meer informatie kunt u vinden via www.hartbeach.nl
Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.