Categorie├źn
Terug naar overzicht

Update: Stockbase helpt online retailers en leveranciers in moeilijke tijden

We zijn aanbeland in een bizarre nieuwe werkelijkheid. Het coronavirus heeft ervoor gezorgd dat we allen een weg aan het zoeken zijn om ons dagelijkse leven opnieuw vorm te geven. Winkelsluitingen, werktijdverkorting, leverings- en betalingsproblemen zijn aan de orde van de dag voor de meeste bedrijven. De weg van de consument richting de winkelstraat wordt steeds verder afgesloten waardoor steeds meer ondernemers in het nauw worden gedreven.

Om bereikbaar te blijven voor de consument zijn veel retailers hun online omgeving aan het optimaliseren. Er wordt intensiever samengewerkt door leveranciers en retailers. De bedrijfskolom vindt zijn weg in het maken van hernieuwde samenwerkingsafspraken.

In deze nieuwe afspraken zien we de leveranciers meer openstaan om actuele magazijnvoorraden te delen en aan te bieden op webshops van retailers.
De laatste weken zien we dan ook een groeiend aantal connecties dat via Stockbase wordt gelegd.

Juist nu in deze tijd is het raadzaam om na te denken over vernieuwende samenwerkingsvormen. Stockbase is een samenwerkingsmodel tussen leverancier en retailer (met een webshop) waarbij vrije voorraden en afbeelding worden gedeeld. Hierdoor wordt de zichtbaarheid van de magazijnvoorraad van leveranciers enorm verhoogd. Zowel leverancier als retailer zijn daardoor in staat om ook in deze lastige tijden de consument te bedienen.

Via Stockbase worden de beste merken gekoppeld aan de beste retailers.
Sla de handen ineen en kijk welke mogelijkheden er voor u liggen om elkaar te helpen.

Voor vragen over Stockbase kunt u terecht bij Ad Umans via 0031 6 549 372 09 of ad.umans@stockbase-connect.com
Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.