Categorieën
Terug naar overzicht

Stockbase reviews nu nog toegankelijker met de Stockbase QR-code!

Stockbase werkt verder aan het toegankelijker maken van het review systeem zodat het voor u eenvoudiger wordt en minder tijd kost. Scan de QR-code en ervaar hoe eenvoudig het gaat!

Afgelopen Oktober hebben wij u geïnformeerd over de mogelijkheid om ons te beoordelen via het onafhankelijke reviewplatform van ‘Klantenvertellen’.

De vraag die regelmatig naar boven komt is: ‘Wat is de URL naar deze review pagina ook alweer?’

Om deze uitdaging weg te nemen en het achterlaten van een review voor verbetering van onze bedrijfsvoering toegankelijker te maken hebben wij een QR-code ontwikkeld. Deze kunt u scannen met uw mobiele telefoon, waarna u direct op de reviewpagina terechtkomt en uw mening kunt achterlaten.

Omdat wij weten hoe kostbaar uw tijd is hebben wij de vragen tot een minimum beperkt, u hoeft enkel sterretjes aan te klikken en uw ervaring achter te laten in het tekstveld. Eenvoudig toch?

Wij nodigen u uit om dit gemak uit te proberen door onderstaande QR-code te scannen met uw mobiele telefoon (en een review achter te laten).
Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.