Categorieën
Terug naar overzicht

Kindermodelabel Retour Jeans start met Stockbase

Retailers die de collecties van Retour Jeans hebben ingekocht voor het nieuwe seizoen komen in aanmerking om via Stockbase de collecties te delen met hun webshop. Doordat de consument steeds vaker de digitale snelweg bewandelt is het van belang om deze retailers optimaal te bedienen. Retour Jeans kiest ervoor om Stockbase in te zetten om actuele voorraden en productafbeeldingen te delen met haar retailers. Stockbase heet Retour Jeans van harte welkom!

Retour denim de Luxe is hét jeansmerk voor stoere, modieuze, hippe kids, die zich graag door hun kleding willen onderscheiden. Fashion for kids met een volwassen twist. Retour Denim de Luxe staat voor premium kwaliteit, pasvorm en afwerking met oog voor detail. Retour Denim de Luxe heeft 4 vernieuwende collecties per jaar, 2 hoofdcollecties en 2 flash collecties. Momenteel wordt Retour Denim de Luxe verkocht in 17 landen. Laat je ook betoveren door de magie van Retour Denim de Luxe. Act different, Think different, Dress different!
Meer informatie vindt u terug via www.retourjeans.com
Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.