Categorieën
Terug naar overzicht

Schoenfabriek Wed. J.P. van Bommel rolt Stockbase uit na succesvolle pilotperiode

Schoenfabriek Wed. J.P. van Bommel B.V. bekend van de merken Van Bommel en Floris van Bommel gaat na een succesvolle pilotperiode met Stockbase werken aan een internationale uitrol.

Van Bommel ziet in een sterk veranderd retaillandschap Stockbase als een innovatieve vorm van samenwerking met haar klanten. Met Stockbase is Van Bommel in staat, om onder eigen regie, klanten centraal te faciliteren met beschikbare voorraad, productafbeeldingen en orderverwerking.

In de pilot is aangetoond dat gekoppelde retailers aantoonbaar meer omzet draaien door het terugdringen van lost sales en het verrijken van de collectie (longtail). Van Bommel kiest strategisch voor Stockbase zodat het kan meeliften op de reeds bestaande e-commerce integraties bij haar klanten. Daarnaast timmert Stockbase hard aan de weg om deze connectie internationaal verder uit te breiden.
Er is gekozen voor een eigen Stockbase licentie (on-premise) in plaats van het Software as a service (SAAS) model. Daarmee wordt Stockbase technologie geadopteerd maar heeft Van Bommel volledige regie omtrent o.a. aansluitingen en distributie van haar merken.
Retailers die interesse hebben om, in deze verticale samenwerking, de krachten te bundelen kunnen per direct een aanvraag plaatsen bij Van Bommel. Voor deze samenwerking heeft van Bommel een Gebruiksovereenkomst opgesteld. Na overeenstemming draagt Stockbase zorg voor de coördinatie en support van de aansluiting.

Voor meer informatie neemt u contact op met uw accountmanager bij Van Bommel Schoenen. Mailen kan ook naar sales@vanbommel.nl of bel voor meer informatie over deze online samenwerking naar 013-5136900. U kunt ook contact opnemen met Ad Umans van Stockbase (ad.umans@stockbase-connect.com 06-54937209)
Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.