Categorieën
Terug naar overzicht

Herenmodemerk 7Square deelt collectie via Stockbase

Het eigenzinnige herenmodemerk 7Square start met Stockbase. Hierdoor worden ze in de gelegenheid gesteld om actuele vrije voorraden te koppelen aan retailers met een webshop. Daarnaast worden ook de productafbeeldingen aangeleverd bij Stockbase waardoor deze direct gekoppeld worden aan webshops. Dit bespaart de retailer veel ‘zoekwerk’ waardoor de collectie van 7Square sneller online te vinden is en verkoopkansen worden verhoogd. Welkom 7Square bij Stockbase!

7Square is een jong modemerk uit Nederland. Dit merk is geïnspireerd op de lifestyle van Nederlandse mannen. De collectie bestaat uit kostuums, colberts, shirts en katoenen broeken van uitstekende kwaliteit en met een goede pasvorm. 7Square weet wat mannen willen.
De collectie is vrolijk en divers. Er zijn colberts met print en colberts in verschillende kleuren. Ook zijn er trendy overhemden van 7Square. Er zijn overhemden met verschillende dessins die perfect passen bij de colberts. Om de look af te maken zijn er ook prachtige jassen. Draag deze over je colbert en je outfit is helemaal af! Meer informatie over het merk vindt u terug via www.7square.nl
Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.