Categorieën
Terug naar overzicht

Eezeebee investeert in Stockbase

We zien steeds vaker dat de b2b portal van onze leveranciers wordt toegepast als ontkoppelpunt om data aan te leveren bij Stockbase. Eezeebee is een leverancier van b2b software die haar klanten helpt om multichannel succesvol te zijn. Eén van deze channels is Stockbase.

Leveranciers die intensiever met retailers willen samenwerken op het gebied van delen van voorraden, afbeeldingen en orders kunnen vanaf nu via Eezeebee de interfacing laten verlopen. Doordat Eezeebee haar portal volledig heeft voorbereid kan een Eezeebee klant eenvoudig worden aangesloten op het Stockbase platform. Inmiddels zijn er al meerdere fashionleveranciers via Eezeebee gekoppeld aan Stockbase waardoor de samenwerking tussen leverancier en retailer wordt geoptimaliseerd. Eezeebee en Stockbase faciliteren hiermee techniek waardoor bedrijven succesvoller kunnen opereren.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, neem dan gerust contact op met ons of met Dirk Verhagen van Eezeebee, te bereiken op 06-15158950 of dirk.verhagen@eezeebee.com.
Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.