Categorie├źn
Terug naar overzicht

Stockbase heet BARTS van harte welkom!

BARTS kiest ervoor om Stockbase in te zetten om haar actuele voorraden en productafbeeldingen te delen met haar retailers. Door deze connectie kan BARTS in samenwerking met haar retailers haar vrije magazijnvoorraden maandelijks zichtbaar maken voor honderdduizenden consumenten waardoor de verkoopkansen aanzienlijk toenemen!

Het verhaal van BARTS begon in de zomer van 1986 toen Bart zijn met de hand genaaide zwembroek verkocht langs de stranden van St. Tropez. Het bleek een grote hit te zijn. Een van de meisjes die hem hielpen, wikkelde een stuk stof om haar hoofd om zichzelf tegen de zon te beschermen en al snel vroegen mensen of ze deze coole bandana konden kopen. Vanaf dat moment begon Bart zich te concentreren op hoofddeksels. En slechts een paar jaar later werd het merk Barts geboren. Drie decennia later is Barts het outdoor accessoiresmerk voor volwassenen en kinderen in Europa, met meer dan 3.000 verkooppunten.
Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.