Categorieën
Terug naar overzicht

Euretco en Stockbase gaan intensief samenwerken

Euretco Fashion is momenteel bezig om nieuwe omnichannel services voor haar leden te ontwikkelen, waaronder e-commerce toepassingen. Stockbase maakt onderdeel uit van deze propositie en wordt gezien als toegevoegde waarde voor de retailer.

Stockbase voorziet met één centrale interface in voorraad van (fashion) merken en stelt daarmee retailers in staat het assortiment te verdiepen en verbreden. Deze reeds aangetoonde conversie verhogende toepassing levert tevens een enorme tijdsbesparing op door de automatische distributie van productafbeeldingen.

Er is reeds een overlap in het merken aanbod van Stockbase en dat van de bij Euretco aangesloten (fashion) ondernemers. De samenwerking is er echter ook geënt op het gezamenlijk uitbreiden van het aanbod om daarmee relevanter te zijn voor Euretco leden. Euretco zal haar leveranciers daarom adviseren zich aan te sluiten bij Stockbase.

De samenwerking tussen Stockbase en Euretco kent zijn oorsprong in Fashion maar biedt mogelijkheden om breder ingezet worden. Euretco, gevestigd in Hoevelaken, is de grootste retail-serviceorganisatie van Nederland en werken samen met zo’n 1.500 ondernemers en franchisenemers. In totaal runnen zij bijna 2.400 winkels in de branches wonen, mode, sport, doe-het-zelf en media en exploiteren een gezamenlijke consumentenomzet van € 2 miljard.
Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.