Categorieën
Terug naar overzicht

Fashionlabel GARCIA helpt e-commerce retailers via Stockbase

Onlangs heeft GARCIA een overeenkomst afgesloten om haar actuele voorraden en afbeeldingen te delen via het Stockbase platform aan retailers met een webshop. Door te kiezen voor het Stockbase platform kan GARCIA direct via één connectie de meest gerenommeerde e-commerce retailers koppelen. Actuele voorraden en afbeeldingen worden zodoende op een efficiente wijze beschikbaar gesteld voor haar retailers. Nadat een ‘Stockbase item’ is verkocht aan een consument wordt de order automatisch via Stockbase afgeleverd in het ERP systeem van GARCIA.

Over ons

Italië, 1972. Maurizio heeft passie voor vakmanschap én hij houdt van denim. Met zijn vrouw Isabella begint hij één van de eerste jeansfabrieken van het land. Deze produceert al snel voor grote merken en staat in Urbania, later bekend als la Valle dei Jeans (de Jeansvallei). Dan besluit Maurizio zijn eigen jeansmerk op te zetten. Hij noemt het naar de liefde van zijn leven: Isabella Garcia. Een nieuw modemerk komt tot leven.

Aan het eind van de jaren ’70 vindt GARCIA een Nederlandse afnemer: Martin Kouwenberg. Helaas gaat het midden jaren ’80 mis. Eén van Maurizio’s grootste klanten gaat failliet en het lijkt onmogelijk de fabriek open te houden.

Alle jaren van toewijding en de unieke weefpatronen verloren laten gaan? Dat wil Maurizio niet. Hij vraagt zijn loyale klant en vriend in Nederland om GARCIA voort te zetten. En die belooft het legendarische merk voor altijd te laten voortbestaan.

De combinatie van pure, Italiaanse passie en onvervalst Nederlands ondernemerschap: nog steeds maakt het van GARCIA een ijzersterk merk. Een merk met een hart van denim. Allora, ora e per sempre… Toen, nu en voor altijd. We Are GARCIA. Meer informatie over GARGIA vindt u via deze link www.wearegarcia.com
Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.