Categorieën
Terug naar overzicht

Van Os tassen en koffers sluit zich aan bij Stockbase

Een begrip in het Nederlandse straatbeeld is Van Os tassen en koffers. Momenteel zijn er 31 fysieke winkels en een e-commerce omgeving actief. Doordat het koopgedrag van consumenten blijft verschuiven van off- naar online is het besluit genomen om de samenwerking aan te gaan met Stockbase. Via Stockbase worden actuele voorraden aangeboden aan retailers met een eigen e-commerce kanaal. Dit betekent meer zichtbaarheid van actuele voorraden voor Van Os tassen en koffers en minder voorraadrisico voor de aangesloten retailers met een webshop. Samenwerking in optima forma!

Van Os tassen en koffers
Al sinds 1929 is de missie van het Rotterdamse familiebedrijf Van Os tassen en koffers om iedereen, door middel van persoonlijke aandacht, in contact te brengen met de beste kwaliteit tassen en koffers. Een tas of koffer vervoert de meest waardevolle spullen en wij vergezellen je graag in jouw zoektocht naar het juiste model. Door middel van ons hoge serviceniveau willen wij iedereen ook na de aankoop optimaal van dienst zijn.

In een samenleving waarin de individualisering steeds sterker wordt, creëert Van Os tassen en koffers een omgeving waar iedereen nog terecht kan voor persoonlijke aandacht en uitmuntende service. Wij nemen jou ook graag, onder het genot van een kopje koffie, mee in onze wereld van tassen en koffers. Bij Van Os tassen kun je nog terecht voor oprechte en persoonlijke aandacht. Wij willen iedere bezoeker het idee geven dat hij of zij bij ons altijd kan slagen. Door onze persoonlijke klantbenadering proberen wij in alle uiteenlopende klantbehoeften zo goed mogelijk te voorzien.
Kwaliteit - Ons assortiment is samengesteld met oog op kwaliteit en functionaliteit. Bij Van Os tassen en koffers word je in contact gebracht met een breed scala merken op het gebied van tassen en koffers. Ons uitgangspunt is altijd dat we voor ieder budget een artikel van optimale kwaliteit kunnen bieden. Meerdere generaties hebben hun vertrouwen al gesteld in deze kwaliteitsnorm die bij Van Os tassen en koffers al sinds 1929 te vinden is. Meer informatie over Van Os tassen en koffers vindt u terug via www.vanostassenenkoffers.nl
Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.