Categorieën
Terug naar overzicht

Stockbase via Dugros groothandel actief in de lederwaren en reisartikelenbranche

De Nederlandse groothandel Dugros is ruim 65 jaar actief in de verkoop van lederwaren en reisartikelen. Sinds kort bieden zij via Stockbase actuele voorraden aan die worden gekoppeld aan retailers met een webshop. Door deze samenwerking worden de producten van Micmacbags, Oldwest, Charm London en Beagles Originals verdiept en verbreed op webshops van retailers. Stockbase is door deze samenwerking de partner voor interfacing van voorraden en afbeeldingen in deze specifieke branche geworden.

Dugros
Als zoon van een lederbewerker maakte Bas al vroeg kennis met het vak. Toch werkte hij eerst buiten de deur. Op de markt met groente & fruit leerde hij veel. Het vak van klantgerichtheid, écht luisteren naar de klant, had Bas snel in de vingers. Na verloop van tijd stopte hij met werken op de markt en begon, net als zijn vader, met het verkopen van lederwaren. Samen met een oudere broer, nu verantwoordelijk voor een bekend tassenmerk, verkocht hij vaders tassen op de markt. Samen gingen ze het hele land door. Niets was te gek. Tijdens de opening van de Noordtunnel bereikte ze een hoogtepunt. Met de leus: ‘dames, dit is de enige tas die u onder water kunt kopen’ ging de verkoop geweldig. Vanaf toen werden grote partijen ingekocht en complete magazijnen leeg gereden.

Vanuit een nieuw pand werkt Dugros dagelijks verder aan de basis die Bas jaren geleden legde: inspelen op de behoefte van de klant. Door middel van private labels en commerciële collecties kunnen wij onze klanten verder helpen. Bij Dugros zorgen we vandaag de dag dat retailers razendsnel kunnen inspelen op de consumentenvraag. Wij noemen dat unlocking market potential. Meer informatie vindt u terug via www.dugros.nl.
Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.