Categorieën
Terug naar overzicht

Online succes met Stockbase en Victim

In de optiek van Stockbase kun je online succesvoller opereren door digitaal slimmer samen te werken. Het label Victim kiest voor Stockbase om haar items te delen met retailers met een e-commerce omgeving. Retailers worden via Stockbase gekoppeld aan de actuele voorraadbeschikbaarheid en afbeeldingen van Victim. Nadat er een item is verkocht op de webshop wordt deze order kenbaar gemaakt bij Victim. ‘Nee-verkopen’ behoren hierdoor tot de verleden tijd!

Iedereen is slachtoffer van de mode. Daarom is het casual label Victim in het leven geroepen voor de jonge en modebewuste man. Victim laat zien hoe moderne, stoere en avontuurlijke mannen zich kleden volgens de nieuwste trends. De kleding is herkenbaar aan de getailleerde pasvormen, frisse stoffen en de grote invloed van denim. Met de exclusieve collectie van Victim onderscheiden mannen zich van de massa. Victim biedt geklede denimlooks voor iedere man en voor elk moment. Van slachtoffer naar trendsetter.

Het concept van Victim richt zich op een jong en modebewust publiek. Victim is een casual herenlabel met goed passende, hoogwaardige casual wear met een stoere look. Trendy shirts en poloshirts, jeans en modieuze chino’s zijn typerend voor dit label. De mannelijke herenkleding onderscheidt zich door de moderne pasvormen met strakke snit, frisse tinten en unieke details. In de hoogwaardige collectie van Victim worden de kenmerkende blauw- en grijstinten afgewisseld met de kleuren van het seizoen. Terugkomend in het assortiment zijn de sportieve overhemden, die elk seizoen weer volledig worden afgestemd op de laatste trends. Daarnaast staat denim, met de daarbij horende unieke wassingen, centraal bij dit trendy merk.
Meer informatie over Victim en de Stockbase samenwerking kunt u opvragen via sales@atriumhouseofbrands.com
Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.