Categorieën
Terug naar overzicht

Rock & Roll met een knipoog naar het Nederlands cultureel erfgoed

Stockbase is onlangs de samenwerking gestart met het lifestylemerk Dutch Dandies. Retailers welke zijn aangesloten bij het Stockbase platform kunnen hierdoor hun omnichannel strategie optimaliseren! Rendementen van Stockbase merken en retailers worden sterk verbeterd door voorraden en afbeeldingen te delen. Op deze wijze wordt via één Stockbase interface de magazijnvoorraad in samenwerking met e-commerce retailers bij duizenden potentiele consumenten getoond!

Dutch Dandies is een volwassen herenmerk gebaseerd op de Engelse dandy style, vertaald naar de moderne Nederlandse mentaliteit. De collectie omvat pakken, colberts, gilets en broeken, gemaakt van kwalitatief hoogwaardige stoffen uit Biella. De collectie wordt aangevuld met frisse hemden en fijn gebreide truien. Voor de voorjaarscollectie 2020 is gebruikt van kwaliteiten in wolkatoen-mengingen met zijde of linnen voor een licht zomers gevoel. Naast natuurkleuren en vele blauwen zijn petrol en brique de nieuwe kleuren. Gecombineerd met off white levert dit een fris nieuw zomers beeld op. Deze zijn verwerkt in kleine structuren en klassieke Engelse mini dessins.

Nieuw is het traditionele 3-delig kostuum dat uit elkaar is getrokken en aangeboden wordt als separates. Colberts, broeken en vestjes in verschillende dessins zijn onderling goed te combineren tot een ‘broken’ suit of in combinatie met een Dutch Dandies chino of een denim. Vernieuwing van het aanbod broeken zit in het gebruik van bandplooien of in de relaxte fit met ‘drawstring’. Daarnaast is er een breder aanbod in trouwkostuums gemaakt van hoogwaardige wolmohair-zijde kwaliteit met een lichte glans of een fijne structuur.

Meer informatie over Dutch Dandies en de Stockbase samenwerking kunt u opvragen via sales@atriumhouseofbrands.com
Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.