Categorieën
Terug naar overzicht

Vernieuwen, verdiepen en verbreden met Donkervoort Wear

Het succesvolle label Donkervoort wordt binnenkort via Stockbase aangeboden aan retailers met een webshop. Donkervoort denkt hierin mee om online retailers beter te laten presteren. De samenwerking via Stockbase zorgt ervoor dat actuele magazijnvoorraden zichtbaar zijn op webshops van retailers. Door de Stockbase interface kan deze collectie direct op meerdere webshops worden aangesloten!

De Donkervoort Wear is een exclusieve, casual chique, kledinglijn voor mannen die zich identificeren met de kernwaarden van Donkervoort. Met deze exclusieve samenwerking moet de toegang tot het iconische Donkervoort-gevoel toegankelijker worden voor een veel grotere groep (auto)liefhebbers!

Elk item in de exclusieve Donkervoort Wear is ontworpen om de activiteiten en levensstijl van de echte Donkervoortrijder (en – liefhebber) te weerspiegelen. Overeenkomstig de wijze waarop Donkervoort zijn sportwagens bouwt, bestaan de Donkervoort Wear collecties uit hoogwaardige materialen en heeft deze een luxe afwerkingsniveau.
Meer informatie over Donkervoort en de Stockbase samenwerking kunt u opvragen via sales@atriumhouseofbrands.com
Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.