Categorieën
Terug naar overzicht

Herenmodemerk Campbell deelt collectie via Stockbase

Onlangs is het herenmodemerk Campbell toegevoegd aan Stockbase. Hierdoor wordt het voor retailers mogelijk gemaakt om actuele voorraden en afbeeldingen automatisch te koppelen aan hun e-commerce omgeving! Door deze connectie worden retailers geholpen om een dieper- en breder aanbod van Campbell online te tonen waardoor verkoopkansen aanzienlijk worden verhoogd!

De herenkleding van Campbell heeft een groot en divers aanbod welke ontworpen is voor de zelfverzekerde man welke gaat voor comfort. Het assortiment bestaat uit classic casual en geklede schoenen, broeken, jeans, pantalons, stijlvolle pullovers, colberts, sportieve shorts, poloshirts en T-shirts, maar ook accessoires zoals sokken. Het ruime assortiment is altijd met elkaar te combineren zodat je een complete outfits kunt samenstellen van het merk Campbell. Een outfit voor een business afspraak, dagje uit, maar ook voor een vrije dag. Met het brede aanbod van Campbell haal je echte musthaves voor de mannelijke garderobe in huis en heb je voor elke gelegenheid de perfecte outfit, welke ook online te bestellen is.

Campbell heeft een mooie classic fit pasvorm welke passend is bij het huidige modebeeld. Deze comfortabele pasvorm biedt een heerlijk draagcomfort en voldoende bewegingsruimte. Ieder kledingstuk van Campbell wordt gemaakt van hoogwaardige stoffen en is perfect afgewerkt. Meer informatie over Campbell en de Stockbase samenwerking kunt u opvragen via sales@atriumhouseofbrands.com
Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.