Categorieën
Terug naar overzicht

XSARUS integreert Stockbase voor retailer Le Ballon

Digital Commerce bureau XSARUS heeft een succesvolle Stockbase implementatie opgeleverd voor de e-commerce omgeving van retailer Le Ballon. Dankzij de implementatie legt de webshop van Le Ballon een connectie met Stockbase waardoor actuele voorraden van diverse fashionmerken direct zichtbaar worden gemaakt voor consumenten.

Het eerste fashionmerk dat in deze combinatie meer zichtbaarheid toont naar consumenten is het label ‘Tramontana’. Op de webshop van Le Ballon wordt met een ‘webonly-tag’ duidelijk kenbaar gemaakt dat een item alleen online verkrijgbaar is. Op deze wijze wordt het verwachtingspatroon over actuele fysiek aanwezige voorraden in de winkels richting de consument gemanaged. De extra collectie wordt door Tramontana aangeboden bij Stockbase om te delen met retailers. Naast actuele voorraadinformatie worden ook productafbeeldingen automatisch gekoppeld zodat veel zoek- en manueel koppelwerk wordt bespaard. Orders worden via Stockbase direct kenbaar gemaakt in de ERP omgeving van de leverancier waardoor de b2b of dropshipment uitlevering kan plaatsvinden.
Meer informatie over Stockbase kunt u verkrijgen door te bellen naar +31 187 747 400 of mailen naar info@xsarus.nl
Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.