Categorieën
Terug naar overzicht

Butcher of Blue kiest voor Stockbase

Het segment ‘fashion’ is een nieuw label toegevoegd aan het Stockbase merkenpakket. Het Nederlandse label ‘Butcher of Blue’ zal via Stockbase de samenwerking aangaan met haar e-commerce retailers. Retailers met een online omgeving worden door Butcher of Blue via Stockbase ondersteund in hun omnichannel strategie.

LIEFDE VOOR OUD EN EEN DRANG TOT INNOVATIE
Liefde voor vintage is iets wat onlosmakelijk verbonden is met Butcher. Wij verzamelen al sinds we het ons kunnen herinneren en willen van alles de historie begrijpen. Niet alleen kleding maar juist van meubels, auto's of architectuur valt zoveel te leren. Die inspiratie geeft ons een andere kijk op mode, een woord dat we eigenlijk liever niet in de mond nemen. Mode is vergankelijk, classics zijn er voor eeuwig en worden met de tijd geupgrade. Kijk naar de Porsche 911 of de Eames lounge chair, klassieke designs die weliswaar modern geworden zijn, maar in de basis nog altijd hetzelfde. Butcher haalt inspiratie uit de kleinste dingen, een kast of leren bankstel kunnen de basis zijn voor een kleur, patroon of hele collectie. Onze nuchtere kijk op kleding zorgt ervoor dat we die inspiratie vertalen in een draagbaar product, iets wat comfortabel draagt en iets waar jij je goed in voelt. Wij doen dat voor je, zodat jij je met leuke dingen bezig kunt houden. "We've Got You Covered"
Meer informatie over Butcher of Blue is te vinden via www.butcherofblue.com.
Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.