Categorieën
Terug naar overzicht

Voorwinden Modemall implementeert Stockbase

Stockbase is een ‘must-have’ voor de retailer met een omnichannel strategie. Door een dieper- en breder assortiment te tonen op de e-commerce omgeving is onlangs een start gemaakt met Stockbase. Doordat Stockbase via één interface actuele voorraden en productafbeeldingen koppelt levert dit voor Voorwinden naast extra verkoopkansen tevens een enorme tijdsbesparing op!

Voorwinden Modemall
Op 8.000 m2 vindt u in onze Modemall in 's-Gravendeel zonder twijfel het grootste merkenaanbod van Nederland. De laatste ontwerpen van toonaangevende modemerken geven u een duidelijk beeld van de actuele trends. Naast designermode bieden wij de grootste keuze in tijdloze classics, comfortabele vrijetijdskleding en prestatieverhogende sportoutfits. Datzelfde geldt voor de originele baby- en kindermode, de uitgebreide schoenen en tassencollectie, de adembenemende lingerie en partykleding, de hippe accessoires of de luxe parfumerie. Een bezoek aan Voorwinden is altijd een heerlijke, inspirerende ontdekkingsreis.
Meer informatie over Voorwinden vindt u terug via www.voorwinden.nl
Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.