Categorieën
Terug naar overzicht

Vingino ondersteunt omnichannel strategie van haar retailers

Het hippe kindermodelabel Vingino gaat de samenwerking met haar retailers verder optimaliseren door een Stockbase connectie aan te bieden. Stockbase helpt Vingino door via één interface actuele voorraden, afbeeldingen en orders te synchroniseren met webshops van haar retailers.

‘We willen meer dan alleen een leverancier van kindermode zijn voor onze afnemers. Vingino denkt mee om onze retailers niet alleen offline maar ook via het online kanaal te helpen om onze producten bij de consument in de kledingkast te krijgen. We gaan via Stockbase de online samenwerking met onze retailers verder professionaliseren’ aldus Jan van den Berg, directeur Vingino.

Naast actuele voorraden worden ook afbeeldingen aangeleverd bij Stockbase. Deze afbeeldingen worden gekoppeld aan webshops van retailers waardoor producten sneller worden getoond en dus verkoopkansen worden geoptimaliseerd. Orders worden via Stockbase afgeleverd bij Vingino waarna een b2b / b2c dropshipment kan plaatsvinden. In deze situatie wordt via Colect.io (b2b portal) de interfacing gerealiseerd.
Meer informatie over Vingino vindt u terug via www.vingino.com
Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.