Categorieën
Terug naar overzicht

Automatisch productafbeeldingen koppelen aan je webshop of ERP systeem

Wist u dat via Stockbase meer dan 1.000.000 productafbeeldingen beschikbaar worden gesteld? Stockbase helpt niet alleen om nee-verkopen te reduceren en retailers te ondersteunen in hun omnichannel e-commerce strategie. Via Stockbase worden ook productafbeeldingen automatisch gekoppeld aan webshops. Naast een tijdsbeparing in zoek- en manuele koppelwerkzaamheden staat het artikel veel sneller online waardoor verkoopkansen aanzienlijk worden verhoogd.

Stockbase innoveert niet alleen voor retailers met een e-commerce omgeving maar kan vanaf heden ook worden toegepast voor retailers met een ERP (kassa – voorraad) systeem. Door een file aan te leveren waarin we herkennen welke producten aanwezig zijn op de winkelvloer kan er een match worden gemaakt met de Stockbase productafbeeldingen. Deze afbeeldingen worden gecodeerd afgeleverd op een locatie waardoor ze toegepast kunnen worden voor de webshop of ERP systeem. Superhandig en razendsnel beschikt u over uw productafbeeldingen!

Voor informatie over deze dienstverlening kunt u contact opnemen met ad.umans@stockbase-connect.com
Meer informatie over Stockbase vindt u terug via www.stockbase-connect.com
Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.