Categorieën
Terug naar overzicht

16 tips om je rendement te verhogen!

Onze Engelse consultancypartner Conceptable geeft je gratis advies. Welke strategische keuzes worden gemaakt in een sterk veranderend retaillandschap om succesvol te opereren? Hoe zien de nieuwe distributiekanalen eruit? Welke rol speelt Stockbase in het optimaliseren van samenwerkingsverbanden?

Ben Muis (NL, oprichter Conceptable - London) is consultant, mentor en spreker met meer dan 30 jaar praktische ervaring in de mode-industrie op alle niveaus. Bij meer dan 20 merken heeft hij de afgelopen jaren focus aangebracht op het verbeteren van strategieën, processen, technologie en duurzaamheid. Deze aanpassingen hebben geleid tot sterk verbeterde rendementen.

Tevens kunnen vragen rondom het ‘Brexit thema’ door Ben worden beantwoord. Informatie rondom de tips kunt u terugvinden via http://conceptable.com/16-ways-to-increase-your-fashion-brands-profitability-this-year/
Wilt u Ben direct contacten dan kan dat via bm@conceptable.com
Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.