Categorieën
Terug naar overzicht

Horka stelt voorraadgegevens en afbeeldingen beschikbaar

Goed nieuws voor de paardensportliefhebber! Via Stockbase stelt Horka haar vrije voorraden beschikbaar voor retailers met een e-commerce omgeving. Retailer Epplejeck zal via haar webshop een diepere- en bredere collectie van Horka tonen waardoor de consument beter wordt bediend. Nee-verkopen worden door deze samenwerking sterk verminderd!

Met meer dan 60 jaar ervaring inspireert het Nederlandse familiebedrijf HORKA paardensportliefhebbers met producten voor ruiter en paard over de hele wereld. HORKA heeft veel kennis en ervaring in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van hippische producten. Of het nu gaat om maatwerk, teamkleding, uniformkleding voor defensie, stalartikelen of artikelen voor uw paard, HORKA denkt graag met u mee!

Onze producten zijn gemaakt om te presteren, ongeacht de omstandigheden. Het ontwerpteam werkt dagelijks met passie aan de nieuwste producten voor ruiter en paard. Recente trends worden omgezet in collecties om zo elk seizoen een stijlvol, technisch en functioneel assortiment te kunnen bieden. De op elkaar afgestemde thema’s en producten stellen ruiter en paard in staat om een uniek team te vormen. Wij brengen betaalbare producten van goede kwaliteit, die voor alle ruitersportliefhebbers verkrijgbaar zijn middels een wereldwijd dealernetwerk. Daarnaast streven wij als typisch Nederlands bedrijf, naar een flexibele en optimale service richting onze klanten. Deze kenmerken hebben geleid tot een goede reputatie en sterke positie van het merk HORKA op de hippische markt. Meer informatie vindt u via www.horka.com
Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.