Categorieën
Terug naar overzicht

Colect.io partner van Stockbase

Onlangs is er een partnerovereenkomst afgesloten tussen Colect (voorheen Apps4Fashion) en Stockbase. Door deze intensivering van de samenwerking wordt het mogelijk gemaakt dat relaties van Colect op eenvoudige wijze gebruik kunnen maken van Stockbase.

Met ruim 300 aangesloten nationale en internationale mode, sport, schoenen en accessoire merken is Colect (voorheen Apps4Fashion) de meest toonaangevende leverancier van B2B software in het fashion segment. Door de groeiende consumentenbestedingen online, is er een toenemende behoefte tussen leveranciers en retailers om onderling informatie te delen. Door de samenwerking tussen Colect en Stockbase wordt leveranciers een eenvoudige manier geboden om informatie via Stockbase te delen met hun retail partners. Dit houdt in dat via Colect actuele voorraden maar ook productafbeeldingen op efficiënte wijze kunnen worden aangeboden in Stockbase. Nadat een product op de webshop van een retailer is verkocht, creëert Stockbase automatisch een B2B voorraadorder, die via Colect automatisch wordt aangeleverd bij de leverancier. Samenwerking in optima forma! Wilt u gebruikmaken van deze stockbase koppeling via Colect, neem dan contact op via robert@colect.io of ad.umans@stockbase-connect.com. Meer informatie over Colect vindt u op www.colect.io en over Stockbase op www.stockbase-connect.com
Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.