Categorieën
Terug naar overzicht

Braqeez kinderschoenen sluit zich aan bij Stockbase

Het merk Braqeez heeft zich onlangs aangesloten bij het Stockbase initiatief. Door deze samenwerking wordt de vrije magazijnvoorraad gekoppeld aan webshops van retailers. Stockbase is het centrale ontkoppelpunt voor voorraden en afbeeldingen voor retailers met een eigen webshop.

Het merk Braqeez
Het avontuur begon als Brakkies... of misschien ken je ons nog als BQZ? Sinds 1988 maakt Braqeez eigenwijze, vrolijke schoenen tegen een betaalbare prijs. Deze filosofie is onveranderd gebleven. De goede prijs-kwaliteitsverhouding van Braqeez is tot op de dag van vandaag succesvol in Nederland, België, Duitsland en zelfs ver buiten deze grenzen.
Onze kwalitatief goede kinderschoenen kenmerken zich door het gebruik van de beste materialen en een uitstekende pasvorm. Om de kwetsbare kindervoet te ondersteunen wordt er veel aandacht besteed aan onze leesten, deze zorgen voor het optimale loopcomfort. Iedere Braqeez schoen is voorzien van slijtvaste rubberzolen, zachte leren voeringen, flitsende materialen, doorgroeiruimte en uitneembare binnenzolen. Braqeez kinderschoenen zijn trendy én verantwoord! Meer informatie kunt u terugvinden via www.braqeez.nl
Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.