Categorieën
Terug naar overzicht

Just Brands rolt Stockbase uit onder haar klanten!

Na een testperiode van 1 jaar heeft Just Brands groen licht gegeven voor de uitrol van Stockbase onder haar klanten. Ter voorbereiding op deze uitrol zal de orderstroom en de afbeeldingen distributie worden geautomatiseerd.

Na een testperiode van 1 jaar heeft Just Brands groen licht gegeven voor de uitrol van Stockbase onder haar klanten. Ter voorbereiding op deze uitrol zal de orderstroom en de afbeeldingen distributie worden geautomatiseerd. Evenals de distributie matrix waarmee de toestemming van deze service wordt ingeregeld. De drie merken van Just Brands: Vanguard, PME Legend & Cast Iron maken onderdeel uit van de samenwerking.

Just Brands zit met enkele andere leveranciers in de kopgroep qua integratie van Stockbase binnen hun commerciële bedrijfsprocessen. Voor meer informatie over Just Brands bezoek: http://about.justbrands.eu/EN/
Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.